torsdag 10 maj 2012

Utflykt till Mogård

Idag gjorde vi en härlig utflykt till Mogård. Köpte lite växter och passade på att äta lunch. Det ligger så vackert vid Glans strand


Ia


Lakkrispojken

7 kommentarer:

  1. trevligt att ni varit på Mo Gård ätit på Glanekan handlat växter, sån fina kort på snyggingen lakkris, ja längtar tillbaka till den fina miljön när jag jobbade där

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är verkligen vackert därute härligt att gå runt och höra historiens vingeslag och den goda fisksoppan gick inte av för hackor.

      Radera
  2. Underbara bilder, både här och i förra inlägget med hundarna bland vitsipporna! Vad trevligt det låter med utflykten till Mogård... tack för tipset, kanske skulle vi göra detsamma och inhandla lite växter :-)

    SvaraRadera
  3. Ja Irene det kan jag verkligen rekomendera billiga fina växter ta med en kaffekorg och fika nere vid sjön härligt. Vi har så mycket små smultronställen nära oss ;).

    SvaraRadera
  4. Vi gjorde slag i saken direkt och har varit till Mogård i dag och inhandlat både gurk och tomatplantor, plus några jättefina Panseplantor. Vädret inbjöd inte till att ta med kaffekorg idag... så fika blev det när vi kom hem! Tack för tipset än en gång :-)

    SvaraRadera
  5. Vad Kul...Att få skörda hemma är ju jättegott.Ja det blir nog fler vändor för mej!!

    SvaraRadera
  6. Superfina bilder rakt över !!!

    SvaraRadera