fredag 30 september 2011

Höstmys

Kendrakes Goldish "Liza" 13 år 3 mån


Matte jag älskar dej........Liza jag älskar dej

Röda äpplen på träd

Underbara blommor i sina rosa kjolar blommar ännu till glädje

Goa vänner i Hästerryd i Småland

En söndag var vi på besök hos våra goda vänner , en vänskap som började för 17 år sedan av en alldeles speciell anledning våra barn. Det är så underbart varje gång vi träffas
Jag, Eva- Lena, Bengt, Annie & David


De är allt lite läskiga och de är många

En tur på sjön i Motala


Assar & Lakkris


 Det blir fort mörkt
Här står han Lakkris i diset och väntar som många fiskarhustrur gjort kommer ni.......?

Moa på besök

 Moa på besök en helg i sin sommarklänning. Hon var i Lindesberg på utställning och fick bedömningen excellent.


Ni finns i våra hjärtan

 En solig fredag åkte Bettan hennes hund Bobby och jag på en resa till Rimforsa. Vi ville besöka den minneslund för djur som finns där. Det blev en stund där man tog upp minnen från hjärtat. I denna vackra lövsal har många sin sista viloplats. Men allra mest bor ni mina kära i mitt hjärta.



måndag 19 september 2011

Terapihundshelg i september

Hemma igen efter en trevlig helg med terapihundsgänget, underbara människor och hundar. Mycket att lära föreläsningar av Monica & Cilla om sjukdomar bemötande, läsa hund och säkerhet. Några träningspass hann vi med Lakkris avancerade och lägger nu huvudet i knät utan target. Apporteringen gick bra den med även om vi måste träna mera på överlämnandet. Det var en tuff miljö för honom en liten sal 11 hundar varav två löptikar, då är det inte lätt att vara pojke på 18 månader. Det är ofantliga krav man ställer. Även om det fungerar bra med våra resor tåg, tunnelbana buss & ofantliga mängder människor i en väldigt ovan miljö så måste vi träna mycket mycket mera. Både Lakkrispojken och jag känner av det. Efter två nätter på hunddagis var det skönt att sova i sin egen säng och Lakkris tar det rätt lugnt idag. Mamma Agnes vill busa hon har ju bara haft sällskap av gammeltanten Liza.

söndag 4 september 2011

Husse Håckes Premiärtur Med sin RatRod -31




 Lakkris fick också prova på att ragga men var är brudarna ??